Dijital Ehliyet

biz önce ışığı görmeye çalışırız... ve heyecan gelir peşinden... sonra da mükemmel bir fotoğraf...

Dijital Ehliyet

başvurunuz da ihtiyacınız olan fotoğraf  çorlu bizimfoto istanbul fotoege studyolarımızda çekilmektedir (Dijital ehliyet kartı başvurusu için gerekli olan evraklar Sürücü kartının ön başvuru ve takograf ödemesinden sonra sürücü kartı başvurusunda buluyeni yönetmeliğe göre dijital ehliyet zorunlu olmuşturyeni yönetmeliğe göre dijital ehliyet zorunlu olmuşturnmak isteyen vatandaşların yetkili Odaya giderken yanlarında bulundurmaları gereken bazı belgeler vardır. Bu evraklar aşağıda sırasıyyeni yönetmeliğe göre dijital ehliyet zorunlu olmuşturla yer alır:
  • Sürücü belgesinin aslı ve fotokopisi,
  • Nüfus cüzdanının aslı ve fotokopisi,
  • Biyometrik fotoğraf gerekmektedir.

Yukarıda verilen biyometrik fotoğrafın belli özelliklerde çekilmesi gerekir. Özellikle biyometrik resimler, 3,5cm x 4,5cm olmalıdır. Fotoğrafta kişiler şekilde gülümseyerek poz vermemelidir. Aksine daha ciddi pozlar vererek biyometrik fotoğrafı çektirmelidirler.

Fotoğrafta gözler tam net görülecek şekilde olmalıdır. Bunun dışında biyometrik fotoğraflar ne çok açık ne de çok koyu olmamalıdır. Belli standartlarda görüntü kalitesi ayarlanmalıdır. Ayrıca çekilen yerin arka zemini düz ve beyaz renkte olmalıdır.